Διαφωνεί με την απόφαση της ΚΟΕ η ΚΟΕΑΣ: «Παρά την αντίθετη μας άποψη…»

Συνεχίζονται και σήμερα, μέσα από αναρτήσεις επηρεαζόμενων αθλητών και προπονητών, οι αντιδράσεις για την απόφαση της ΚΟΕ να θέσει εκτός ολυμπιακής χορηγίας τέσσερις πρωτοκλασάτους αθλητές μας (Τραΐκοβιτς, Αρτυματά, Παρέλλη, Μ. Γεωργίου).

Το εν λόγω θέμα έχει πάρει ήδη διαστάσεις, την ώρα που η ΚΟΕ υπεραμύνεται της επιλογής της, με τον πρόεδρό της, Γιώργο Χρυσοστόμου, να εξηγεί μέσα από δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας πως η απόφαση πάρθηκε βάσει των κριτηρίων του Olympic Solidarity της ΔΟΕ.

Παράλληλα συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέροντα στοιχεία σε σχέση με το θέμα. Ένα από αυτά, είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΚΟΕΑΣ, στην επιστολή με την οποία ενημέρωσε τους τρεις αθλητές της που τέθηκαν εκτός λίστας, τονίζει πως η ίδια διαφωνεί με την απόφαση της ΚΟΕ.

«Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να μην σας συμπεριλάβει στην εισήγηση που θα αποστείλει στο Olympic Solidarity για να επωφεληθείτε από τη χορηγία του Προγράμματος Υποτροφιών «Παρίσι 2024», παρά την αντίθετη άποψη και θέση της ομοσπονδίας», αναφέρεται σχετικά στην επιστολή που εστάλη σε Τραΐκοβιτς, Αρτυματά και Παρέλλη, υπογεγραμμένη από τον γενικό διευθυντή της ΚΟΕΑΣ κ. Αντώνη Γεωργαλλίδη.