Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης στον ΑΠΟΕΛ

Ούτε και χθες είχαμε οποιαδήποτε εξέλιξη στον προγραμματισμό των γαλαζοκιτρίνων. Οι φευγάτοι παραμένουν στη δύναμη της ομάδας (χθες κάπου διαβάσαμε ότι γίνονται σκέψεις για να παραμείνει ο Εντονγκαλά!), ενώ ο Δημήτρης Θεοδώρου, μετά από τις δηλώσεις και του προέδρου της Ένωσης κ. Τσόκου, φαίνεται θα είναι η επόμενη επίσημη μεταγραφική ανακοίνωση της εταιρείας.

Αλλαγές και νεαροί…

Μετά την απόφαση της ΚΟΠ για να ισχύσει ο θεσμός των πέντε αλλαγών και στη νέα σεζόν, ανοίγει ο δρόμος για τους πολλούς Κύπριους νεαρούς οι οποίοι εμφανίστηκαν στο δεύτερο σκέλος του πρωταθλήματος. Βασικά οι πέντε αλλαγές θα λειτουργήσουν υπέρ του ταλέντου που περίμενε χρόνια για να έλθει η σειρά του αλλά δεν ερχόταν, ιδιαίτερα στον ΑΠΟΕΛ. Όλοι οι νεαροί που εμφανίστηκαν στην τελευταία σεζόν αναμένεται ότι θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία.

Οι πέντε ανοικτές θέσεις

Στο μεταγραφικό μέτωπο, οι θέσεις που παραμένουν ανοικτές για ξένους παίκτες είναι: 1. Κεντρικός αμυντικός σε περίπτωση που δεν επιστρέψει ο Σάβιτς, 2. Δεξιός μπακ – χαφ, 3. Δεξιός γουίνγκερ, εκτός αν παραμείνει ο Εντονγκαλά, 4. Αμυντικός μέσος που θα παίξει τον ρόλο του Ανουάρ, 5. Οργανωτικός μέσος που θα αντικαταστήσει τον Ζαχίντ.

Παρ’ όλο που ακούγονται και γράφονται διάφορα για τις πιο πάνω θέσεις, τίποτε δεν ξεκαθάρισε. Άλλωστε, αν ξεκαθάριζε η διοίκηση δεν θα το φύλαγε αλλά θα το ανακοίνωνε αμέσως. Από τη στιγμή που το γραφείο Τύπου ασχολείται με φωτό ρετρό, αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να έρθουν νέες μεταγραφές.

Εισιτήρια διαρκείας

Από πλευράς διοίκησης αυτές τις μέρες υπάρχει φόρτος εργασίας καθώς διεξάγονται διαπραγματεύσεις με παίκτες που θα αποχωρήσουν και παράλληλα ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν, όπως τα εισιτήρια διαρκείας. Εισιτήρια, που πέρσι, όσα διατέθηκαν δεν χρησιμοποιήθηκαν. Γι’ αυτό όσοι αγόρασαν πέρσι, φέτος αναμένεται ότι θα έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα στην τιμή. Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Μέχρι τότε ίσως να έχουμε και μεταγραφικές εξελίξεις για να κινηθούν και τα εισιτήρια…