«Δεν υπάρχει Κύπριος παίκτης… να αξίζει περισσότερα από 100.000 ευρώ»

Η απάντηση του προέδρου της Ανόρθωσης για την ενόχληση των ανθρώπων της Ένωσης για τις δηλώσεις που αφορούν τις οικονομικές απαιτήσεις για Θεοδώρου

«Δεν υπάρχει Κύπριος παίκτης και μάλιστα που να έχει ισχύ το συμβόλαιό του για μικρή διάρκεια και να αξίζει περισσότερα από 100.000 ευρώ». Αυτή η άποψη ανήκει στον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλλά.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου, μιλώντας στον Active, τοποθετήθηκε σχετικά με την ενόχληση που βγαίνει ότι υπάρχει από πλευράς της Ένωσης για προηγούμενες δηλώσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά περί υψηλών απαιτήσεων για τον Δημήτρη Θεοδώρου. «Έγινε μια κρούση παλαιότερα και οι απαιτήσεις ήταν υπερβολικές» είχε πει προ ημερών.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Για την ενόχληση από πλευράς Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για δηλώσεις σχετικά με ποσό κοστολόγησης του Δημήτρη Θεοδώρου: «Λυπάμαι αν ενόχλησαν οι δηλώσεις μου, αλλά αυτές είναι οι απόψεις μου τις οποίες εξέφρασα όπως κάνω πάντα όταν ερωτούμε. Εγώ δεν πιστεύω ότι σήμερα υπάρχει Κύπριος παίκτης και μάλιστα που να έχει ισχύ το συμβόλαιό του για μικρή διάρκεια και να αξίζει περισσότερα από 100.000 ευρώ. Η Ανόρθωση δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό, εμείς καθορίζουμε το ποσό όταν αγοράζουμε. Παίκτες υπάρχουν πολλοί και είναι μετά χαράς που διαπιστώνουμε ότι είναι πολλοί Κύπριοι νεαροί που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και στέλνουν μηνύματα μέσω τρίτων για να έρθουν στην Ανόρθωση, διότι αναγνωρίζουν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί επαγγελματικά και η Ανόρθωση γίνεται ελκυστική».

Για τις περιπτώσεις των Πεδρίνιο και Σουκ: «Είναι δύο περιπτώσεις που έχουν προταθεί. Τους εξετάζει η επιτροπή προγραμματισμού. Εμείς δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που εξετάζονται και που θα προκύψουν, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πρωταθλήματα ακόμα τρέχουν και ανάλογα με κάποιες προϋποθέσεις κάποιοι θα μείνουν ελεύθεροι. Υπάρχει μια μικρή λίστα παικτών που εξετάζονται και εμείς αναμένουμε το πράσινο φως για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας».

Υπάρχει περίπτωση απόκτησης και επιθετικού; «Αυτές είναι αποφάσεις που τις παίρνει αποκλειστικά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Για την ώρα ψάχνουμε για δύο παίκτες της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν δύο θέσεις κενές. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ο προπονητής είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που διαθέτει και προσανατολίζεται για την ώρα ν’ αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές».

Δείτε επίσης

Χαμπουλλάς: «Εάν ευσταθεί, δεν έχω λόγια για το μέγεθος της βλακείας»