«Δεν υπάρχει δικαίωμα λάθους σε κανέναν. Ξεφύγαμε από το ανθρώπινο λάθος…»

Πρόβλημα με τον Βασιλείου προέκυψε στον Απόλλωνα, καθώς ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση και συμπερίληψη του στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΛ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του τιμωρημένου Γκεριέ, είναι ετοιμοπόλεμοι και μοναδικός στόχος για την ομάδα της Λεμεσού είναι το τρίποντο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων τόνισε (Super Sport FM 104.0) πως είναι ένα παιχνίδι 50-50 και πως υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Παράλληλα, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε και στην διαιτησία. Υπενθυμίζουμε πως στον Απόλλωνα είναι έντονα ενοχλημένοι από την διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Όλοι θα περνούν από αυστηρές εξετάσεις. Δεν υπάρχει δικαίωμα λάθους σε κανέναν. Έχουμε προ πολλού ξεφύγει από το τετριμμένο των ανθρώπινων λαθών. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί από την Δευτέρα και τα επόμενα παιχνίδια. Αν κερδίσει καθαρά ο Απόλλωνας καλώς, αν κερδίσει η ΑΕΛ, μπράβο τους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο καλύτερος να κερδίζει».