«Δεν ξέρετε και δεν θα καταλάβετε ποτέ…»

Την πρώτη του ανακοίνωση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ομόνοια εξέδωσε το Fan Club Lakatamia, με τους οργανωμένους οπαδούς των πρασίνων να ευχαριστούν όσους εργάστηκαν για να γραφτεί ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας και να τονίζουν, για τα αρνητικά σχόλια περί πανδημίας και πανηγυρισμών, «δεν ξέρετε τι σημαίνει για εμάς αυτή η ομάδα».

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Δεν σ’ αλλάζω με τίποτα πάνω στην γη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ λοιπόν, 11 χρόνια ήταν αρκετά γι’ αυτό τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ που και τι δεν άντεξε για να φτάσει μέχρι το 2021 ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ να πανηγυρίζει το 21ο της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Μπορούμε να καταλάβουμε και τα αρνητικά σχόλια περί πανδημίας και πανηγυρισμών διότι πραγματικά δεν ξέρετε τι σημαίνει για μας αυτή η ομάδα, δεν ξέρετε τι δέος νιώθουμε οταν ακούμε το ιστορικό όνομα ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, δεν θα καταλάβετε ποτέ και ούτε θα το νιώσετε, είμαστε κάτι διαφορετικό, κάτι αλλιώτικο. Την αγάπαμε σαν να είναι μάνα μας γιατί αυτή μας μεγάλωσε!

Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εργάστηκαν για να γραφτεί ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και άλλοι διάφοροι αφανείς ήρωες.

Η αφοσίωση που δείξατε τα τελευταία δύο χρόνια είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και ελπίζουμε αυτό που αντικρίσατε χθες βράδυ να είναι έστω μια μικρή επιβράβευση για όσα μας προσφέρατε.

ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!