Δεν τους φοβίζει τίποτα

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει αυτό που πέτυχε κόντρα στην Ανόρθωση και με τον ουραγό Εθνικό. Οι μαυροπράσινοι σήμερα θα ταξιδέψουν στο Δασάκι για να αντιμετωπίσουν στις 19:00 την ομάδα της Άχνας για την 11η στροφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τακτακαλά συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του ομάδες από το λεγόμενο Big 6. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς και στο -9 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Ο Γιώργος Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο σημερινός τους αντίπαλος καίγεται για βαθμούς, αλλά αυτό δεν τους φοβίζει.

Αντιθέτως, τους δίνει επιπλέον κίνητρο στο να είναι διπλά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους έτσι ώστε να ολοκληρώσουν την τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος με τρίποντο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σαμπίνια, ο οποίος συμπλήρωσε αριθμό καρτών, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Άρη και όχι σήμερα. Ο Μανρίκε όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και θα τεθεί στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή. Εκτός είναι ο Γουακάσο.