Δεν τον ξεγράφουν στην Ανόρθωση

Μια από ‘δω, μια από ‘κει, αλλά το μέλλον του Γκουράμ Κάσια παραμένει ανοιχτό. Ο 33χρονος Γεωργιανός βρίσκεται εδώ και καιρό στις πρώτες θέσεις της λίστας του Τιμούρ Κετσπάγια για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της Ανόρθωσης και παρότι είχε φανεί πως η υπόθεσή του ναυαγεί οριστικά, κάτι τέτοιο εν τέλει δεν ισχύει. Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις πληροφορίες στο παιχνίδι για την απόκτησή του μπαίνει και η Σοσό. Την Τρίτη (7/6) δημοσιεύματα στην πατρίδα του τον έφεραν να έχει συμφωνήσει με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην οποία προπονητής είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας Βλαντίμιρ Βάις.

Kι εκεί που φαινόταν ότι ο παίκτης… χάθηκε οριστικά για την «Κυρία», νεότερο ρεπορτάζ στη Γεωργία άφηνε χθες ανοιχτό το «παραθυράκι» για… ανατροπή καθώς ανέφερε ότι ο Κάσια δεν έχει ακόμη αποφασίσει οριστικά αν θα αποδεχθεί την πρόταση των Σλοβάκων και ότι τα πάντα παραμένουν ρευστά. Και μπορεί στο συγκεκριμένο δημοσίευμα να είχε γίνει λόγος μόνο για την πιθανότητα να καταλήξει ο παίκτης στη Σοσό και δεν γράφτηκε τίποτα για την Ανόρθωση, όμως αυτό που προκύπτει από την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ότι το ενδιαφέρον για τον 33χρονο εξακολουθεί να υφίσταται και πως δεν υπάρχει κάτι το δεδομένο. Ουσιαστικά, για τη συγκεκριμένη περίπτωση συστήνεται υπομονή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει ξεγράψει τον Κάσια από τη λίστα του και όσο δεν υπογράφει σε κάποια άλλη ομάδα, η πιθανότητα μεταγραφής του στην Ανόρθωση θα είναι υπαρκτή.

Αντιθέτως, σε ό,τι αφορά τον άλλο Γεωργιανό που εδώ και καιρό «παίζει» στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, τον 27χρονο μέσο Βάκο Κβίλια, οι πιθανότητες να φορέσει τον φοίνικα στο στήθος είναι σχεδόν μηδαμινές, καθώς το κασέ του είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα των κυανολεύκων.

Προηγούμενο άρθροΠροθεσμία που εκπνέει…
Επόμενο άρθροΣτην άκρη οι… εντυπώσεις
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1988. Σπούδασε παιδαγωγικά στη Ρόδo (την οποία ερωτεύτηκε) παίρνοντας διδακτορικό στη νυχτερινή ζωή. Ακολούθως φοίτησε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και το 2013 ξεκίνησε να εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης, στο balla. Εκεί του αποδόθηκε το προσωνύμιο «κάκτος» το οποίο τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα, παρ’ όλα αυτά το 2015 ήταν η τυχερή του χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας απέκτησε οικογένεια ενώ πήρε και μεταγραφή στον ΠΟΛΙΤΗ.