«Δεν θέλουμε πανικό. Δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε»

Στην κάμερα της ΑΕΛ παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα της Λεμεσού δίκαια βρίσκεται στα ψηλά και πως οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να πάρουν το τρίποντο.

Αναλυτικά:

Για το -1 από την κορυφή και την πορεία της ΑΕΛ: «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι, μπορούσαμε και καλύτερα. Μπορούσαμε να ήμασταν και πιο κάτω. Όμως νομίζω ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί. Έχουμε 10 παιχνίδια που θα κριθούν όλα. Δεν νομίζω κανένας να περίμενε πως θα ήμασταν εκεί, από το Καλοκαίρι. Όταν άρχισε η σεζόν, πιστέψαμε παραπάνω πως μπορούμε. Η ομαδική δουλειά είναι το κλειδί, εντός και εκτός γηπέδου. Λειτουργάμε όπως πρέπει. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, πιο δυνατό. Μπορείς να χάσεις βαθμούς από όλους, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έξι δυνατές ομάδες, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Δεν βλέπουμε πιο μπροστά, μόνο την ΑΕΚ. Πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Είχαν κάποια προβλήματα όμως δεν σημαίνει πως παίζουν χωρίς στόχο. Μαθηματικά παίζουν για Ευρώπη. Βλέπουμε το δικό μας παιχνίδι, να παίξουμε δυνατά».

Για τις διαφορές με το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι: «Δεν θα είναι διαφορετικό. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και πιο δυνατά. Θα είναι το ίδιο παιχνίδι, δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε πάλι. Δεν παίζουμε μόνοι μας, όμως είμαστε δυνατοί. Δεν ξέρω αν παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, εμείς πρέπει να βλέπουμε την ομάδα μας. Να παίζουμε όπως παίξαμε μέχρι τώρα. Στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε πανικό. Θέλουμε ενθουσιασμό. Η ομάδα είναι έτοιμοι για τα 10 παιχνίδι, ο κόσμος να είναι δίπλα μας».