Δεν θέλει να επιστρέψει στη Μίντιλαντ ο Ακιντόλα

Ο δανεισμός του Νταβίντ Ακιντόλα στην Ομόνοια έληξε όμως οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις τους, αφού ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως οι άνθρωποι του τριφυλλιού του μετέφεραν την επιθυμία τους να παραμείνει στην ομάδα, ενώ η «είδηση» που έδωσε είναι η απόφασή του να μην επιστρέψει στη Μίντιλαντ, στην οποία ανήκει.

Στόχος του όπως ανέφερε είναι να αρπάξει μια μεγάλη ευκαιρία αν του δοθεί όμως δεν αποκλείεται εφόσον οι συνθήκες ευνοήσουν την Ομόνοια να παραμείνει εντέλει στο τριφύλλι.

Διαβάστε όσα είπε σχετικά…

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει (σ.σ. αν θα μείνει στην Ομόνοια), γιατί υπάρχουν ορισμένες ομάδες που με διεκδικούν. Θα δω τις επιλογές που θα έχω όταν ανοίξει το μεταγραφικό παζάρι και θα κάνω την καλύτερη επιλογή για εμένα.

Είχα συνάντηση με την Ομόνοια και μου τόνισαν ότι θέλουν να μείνω. Όμως, δεν μπορώ να αποφασίσω από τώρα γιατί θα ήθελα να αρπάξω μια μεγάλη ευκαιρία αν μου δοθεί. Βάζω όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, όμως έχω αποφασίσει να μην επιστρέψω στην Μίντιλαντ. Με ήθελαν να μείνω και τον Ιανουάριο, αλλά αποφάσισα να έρθω στην Ομόνοια.

Θα ψάξω για την καλύτερη επιλογή. Στη Μίντιλαντ έχω συμβόλαιο ώς το καλοκαίρι του 2021 και γι’ αυτό θα ήθελα να φύγω με ελευθέρα μεταγραφή αυτή τη φορά».