Δεν θα υπάρχει γυρισμός για την Ένωση

Με κάθε σοβαρότητα και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υποτίμησης θα φιλοξενήσει σήμερα στις 19:00 η Ένωση την Καρμιώτισσα. Άλλωστε η Ένωση δεν έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει την Καρμιώτισσα αφού υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια από την ομάδα των Πολεμιδιών.

Συγκεκριμένα, η Ένωση ηττήθηκε δύο φορές εκτός έδρας από την Καρμιώτισσα με 2-1 και 4-2, ενώ το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» τελείωσε στο 2-2. Συνεπώς αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει σήμερα την Καρμιώτισσα. Γιατί την πάτησε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και εάν την «πατήσει» και στο τέταρτο πλέον δεν θα υπάρχει γυρισμός για την ομάδα του Παραλιμνίου.

Η νίκη λοιπόν είναι μονόδρομος για τους βυσσινί. Η Ένωση που είναι στους 32 βαθμούς έχει καλή ψυχολογία αφού προέρχεται από τη νίκη επί της Πάφου και την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπάλαζιτς και Ντένινγκ λόγω καρτών και οι απουσίες τους θα φέρουν και αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ετοιμάζει πλάνο νίκης για να κτυπήσει το παιχνίδι και να πετύχει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντό του στον πάγκο των βυσσινί.