​​​​Δεν θα τους κάνει καμία… χάρη

Η απόδοση των Μιχάλη Ιωάννου και Αντρέα Χρυσοστόμου απέναντι στην Γάνδη λύνει τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αυριανού ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα. Αναντίλεκτα, ο Κωστάκης Αρτυματάς αποτελεί τον πιο σταθερό ποδοσφαιριστή σε απόδοση της φετινής Ανόρθωσης, όμως, η πολύ καλή παρουσία που είχαν οι δύο ίσως κάνουν τον Γεωργιανό τεχνικό να σκεφτεί ότι το ρίσκο βεβιασμένης χρησιμοποίησης του Αρτυματά, ενδεχομένως να είναι αχρείαστο.

Ο Ιωάννου απέναντι στην Γάνδη ήταν ο κορυφαίος μαζί με τον Αμπαρτζουμιάν, αφού ο πρώτος… ύψωσε κυανόλευκο τείχος μπροστά από την άμυνα με τις έγκυρες και καθοριστικές του παρεμβάσεις, ενώ ο δεύτερος… έβαλε στο «αθόρυβο» τον εξαιρετικό Κριστοφέρ Οπερί. Ο Χρυσοστόμου έδωσε πολλές μάχες με μπόλικα τρεξίματα στο ενεργητικό του και γενικά έδειξε ότι ούσα μία χώρα με ποδοσφαιρική λειψανδρία, ποδοσφαιριστές σαν αυτόν δεν υπάρχει πολυτέλεια να μένουν στην… άκρη.

Επιπλέον, μαζί με τον Αρτυματά, αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει και ο Αβραάμ, ενώ οι Αντωνιάδης και Νινούα θα είναι παροπλισμένοι. Οι σκέψεις είναι πολλές για τον Τιμούρ Κετσπάγια με τη χρησιμοποίηση του πετυχημένου 4-2-3-1 να κερδίζει ξανά έδαφος.