«Δεν θα μας χαλάσετε τη γιορτή, ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη φιέστα που έγινε ποτέ στη Λευκωσία»

Μετά το Fan Club Λακατάμιας που αντέδρασε στην απόρριψη του αιτήματος της Ομόνοιας για παρουσία κόσμου στον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα όπου θα απονεμηθεί το τρόπαιο στην πρωταθλήτρια, ακολούθησε κοινή ανακοίνωση έξι συνδέσμων φιλάθλων των πρασίνων, όπου κάνουν λόγο για προκλητική απόφαση της κυβέρνησης και για ξεκάθαρη εμπάθεια προς την ομάδα.

Παράλληλα, τονίζουν πως αυτή τη γιορτή δεν θα τους τη χαλάσουν και… προετοιμάζουν το έδαφος για τη «μεγαλύτερη φιέστα τίτλου που έγινε ποτέ στη Λευκωσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αυτή τη γιορτή δε θα μας τη χαλάσετε!

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του ΛΑΟΥ μετά την προκλητική απόφαση της Κυβέρνησης για απόρριψη του αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για παρουσία κόσμου στη φιέστα τίτλου της Δευτέρας κατόπιν επίδειξης Coronapass και για πληρότητα 15% του γηπέδου, όπως θα ισχύσει ακριβώς στον τελικό κυπέλου 5 ημέρες αργότερα.

Ως ΣΥΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ετσιθελική και επιλεκτική απόφαση της Κυβέρνησης που δεν στηρίζεται πάνω σε κανένα επιδημιολογικό δείκτη. Τι νομίζετε κύριοι, ότι θα κάτσουμε και θα σας ακούμε να μας ταϊζετε κουτόχορτο; Να μας λέτε ότι η χαλάρωση μέτρων για τον Τελικό Κυπέλου είναι για ψυχολογική ανάταση του κόσμου ενώ όταν πρόκειται για τη φιέστα τίτλου να μας λέτε ότι χρειάζεται προσοχή και προέχει η ασφάλεια;;; Σας είδαμε πως αντιδράσατε και όταν ο Αρχιεπίσκοπος σας απείλησε για τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πρόκειται για ξεκάθαρη εμπάθεια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ιστορία της. Αυτή τη γιορτή δε θα μας την χαλάσετε! Ο ΛΑΟΣ να ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη φιέστα τίτλου που έγινε ποτέ στη Λευκωσία. Τέτοια που να αρμόζει στην Βασίλισσα 11 χρόνια μετά το τελευταίο πρωτάθλημα.

Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση καλούμε το ΛΑΟ, Κυριακή και Δευτέρα να προχωρήσει σε εξέταση rapid test για να μπορούμε να στήσουμε τη φιέστα μας όπως θέλουμε, με πρώτο μέλημα την υγεία όλων!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας
Κοκκινοχώρια Crew
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς