«Δεν θα είναι εύκολο για εμάς»

Ο Σλοβάκος αμυντικός της Ομόνοια, Τόμας Χούμποτσαν, μίλησε για τον αγώνα με τον Εθνικό, τα κλειδιά για τη νίκη, το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τη δική του παρουσία.

Πώς περιμένεις το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό: «Είμαστε στο τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Είχαμε δύο δύσκολες βδομάδες καθώς παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς αλλά το σημαντικό είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Κάνουμε τα πάντα για να παίρνουμε τα τρίποντα».

Ποια είναι τα κλειδιά σε αγώνες όπως τον επόμενο για να έρθουν οι τρεις βαθμοί: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε όπως πριν από αυτά τα δύο παιχνίδια (ΑΕΛ και Απόλλωνα) δηλαδή όπως με την ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με τα τελευταία δύο παιχνίδια».

Τρεις μέρες μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι και το πέμπτο παιχνίδι σε 14 μέρες. Θεωρείς ότι αυτό θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι του Σαββάτου; «Όχι. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, κάνουνε αλλαγές και ο προπονητής γνωρίζει (τι πρέπει να κάνει). Θα δούμε ποιοι θα είναι στην ενδεκάδα το Σάββατο. Κάθε εμφάνιση την χρειάζεται ο κάθε παίκτης, έτσι δεν πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο ότι θα παίξουμε πέντε παιχνίδια σε δύο εβδομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να κερδίσουμε το ματς και τους τρεις βαθμούς».

Η Ομόνοια πήρε 14 από τους 18 βαθμούς σε έξι μεγάλα ντέρμπι. Είστε ικανοποιημένοι με αυτό; «Ναι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Συνεχίζουμε, ο στόχος μας είναι να είμαστε μπροστά και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Η σεζόν δεν έχει ακόμη τελειώσει και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον ίδιο προσωπικά πώς είναι η σεζόν: «Nιώθω πολύ ωραία. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο σε αυτή την περίοδο της ζωής μου και αυτό είναι όμορφο για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».