«Δεν τελείωσε τίποτα» λένε στον Εθνικό

Παρά τις συνεχόμενες ήττες και την καθήλωση της ομάδας στον πάτο της βαθμολογίας, εντούτοις, στο Δασάκι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για ανάκαμψη και σωτηρία.

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Μάριου Μητσίδη, είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί. «Δεν τελείωσε τίποτα, εμείς στέλνουμε το μήνυμα πως ο Εθνικός θα είναι εδώ και τη νέα χρονιά».

Εξέφρασε, επίσης, και την πίστη του στην ομάδα: «Πιστεύουμε στον προπονητή μας και στους παίκτες μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανακάμψουμε και θα μείνουμε στην κατηγορία».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Μητσίδης δήλωσε: «Δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Εμείς θα πάμε στη Λεμεσό με στόχο το θετικό αποτέλεσμα».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ο Νταβίντ Μπαντία θα προχωρήσει και πάλι σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Τα νέα αποκτήματα θα πάρουν και οι τρεις φανέλα βασικού.

Ο Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης, ο Μάζουρεκ, που θα βρεθεί απέναντι στην πρώην του ομάδα για πρώτη φορά, θα είναι και πάλι το δεκάρι και ο Βοϊτσκόφσκι θα πάρει θέση στο ένα από τα δύο φτερά της επίθεσης. Εκτός είναι ο Χολ λόγω καρτών.