«Δεν πούλησα οπαδιλίκι – Δεν γεννήθηκα ούτε στο Βαρώσι, ούτε στην Λευκωσία»

Μετά την αποχώρησή του από τη Νέα Σαλαμίνα υπάρχει ενδιαφέρον για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο ίδιος σημείωσε ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, σε μία μεγαλύτερη ομάδα.

Μιλώντας, στον Super Sport FM, απάντησε συγκεκριμένα για κάποιες ομάδες, αλλά και την Εθνική Κύπρου.

Αν είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ ή την Ανόρθωση, στις οποίες υπήρξε προπονητής: «Δεν είχα πρόταση από το ΑΠΟΕΛ ποιος δεν θα ήθελε να προπονήσει το ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, είναι πολύ μεγάλες ομάδες τεράστιες».

Αν σου έκανε πρόταση είτε η Ομόνοια ή ο Απόλλωνας: «Δεν πούλησα ποτέ οπαδιλίκo, σεβόμουν την κάθε ομάδα, δεν γεννήθηκα ούτε στο Βαρώσι, ούτε στην Άχνα, ούτε στην Λευκωσία, πάντα προσπαθώ με τη δουλειά μου, είμαι επαγγελματίας, θα ήταν τιμή μου να πάω σε αυτές τις ομάδες».

Για επόμενη μέρα: «Είμαι έτοιμος να κάνω ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο βήμα. Ελπίζω να είναι σύντομο το διάστημα που θα βρω ομάδα, θα δω τι προτάσεις θα έχω και θα τις αξιολογήσω, θέλω να προπονήσω ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά πολλές φορές δεν είναι ότι θέλουμε, θα δούμε, είμαι επαγγελματίας θα δω αν έρθει πρόταση από την Ελλάδα, ίσως κάτι να υπάρχει, αλλά προτεραιότητα μου είναι η Κύπρος».

Αν τον ενδιαφέρει η Εθνική Κύπρου: «Μεγάλη τιμή. Φυσικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τους ποδοσφαιριστές, προώθησα κάποιους να παίξουν. Αλλά τώρα έχει προπονητή η Εθνική Κύπρου».

Στην ΑΕΛ: «Εξαρτάται. Αν δεν είχε προπονητή, το τάιμινγκ. Φυσικά θα πήγαιναν, αν το επέτρεπαν οι συνθήκες».

Aκόμη και να έπαιρνε το κύπελλο, θα έφευγε ο Πουρσαϊτίδης