Δεν πάει πουθενά η Ομόνοια – Η αποκαλυπτική πληροφορία του Κάντηλου

Άλλαξαν τα πλάνα όσον αφορά το που θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας των πρασίνων

Στον προγραμματισμό της Ομόνοιας σε ότι αφορά την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς προβλεπόταν το βασικό μέρος να γίνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σλοβενία, όπου θα πήγαινε στις 20 Ιουλίου και θα παρέμενε εκεί για περίπου δέκα ημέρες.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα ήταν από τις λίγες κυπριακές ομάδες που θα έβγαιναν εκτός νησιού. Η μόνη που πήγε εκτός μέχρις στιγμής είναι η Πάφος, ενώ άλλαξε τελικά το πλάνο της Νέας Σαλαμίνας καθώς αντί Βουλγαρία θα παραμείνει στο προπονητικό της κέντρο στο Μενεού.

Στην Ομόνοια οι βλέψεις ήταν να πάει η ομάδα στη Σλοβενία, όμως ακόμη τα δεδομένα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανδρέα Κάντηλο, πλέον οι πιθανότητες είναι περισσότερες για παραμονή των πρασίνων στην Κύπρο για την προετοιμασία τους.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Έχει αυξηθεί ο ιός σε αυτές τις χώρες και παρά να ρισκάρουν και να πάρουν την ομάδα στη Σλοβενία, φαίνεται ότι θα προτιμήσουν να αφήσουν την ομάδα στην Κύπρο. Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρις στιγμής. Η Ομόνοια μένει στο νησί» είπε ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6.