«Δεν μπορείς να τα κερδίζεις όλα»

Διαβάστε όσα ανέφερε ο προπονητής του Εθνικού, Ηλίας Χαραλάμπους, μετά την εντός έδρας ήττα από την Πάφο με 2-0, που διέκοψε το σερί πέντε νικών της ομάδας της Άχνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Δυστυχώς για εμάς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Ο στόχος ήταν όπως πάντα οι τρεις βαθμοί αλλά δεν τα καταφέραμε, νομίζω το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μμπάλα. Σε τέτοιες καιρικές συνθήκες όταν δεν μπορείς να κρατάς την μπάλα δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Ο δρόμος είναι μακρύς, είχαμε πέντε σερί νίκες, στο ποδόσφαιρο είναι και οι ήττες μέσα, δεν μπορείς να τα κερδίζεις όλα, είχαμε μια κακή μέρα. Είπα στα παιδιά ότι, κερδίζουμε είμαστε όλοι μαζί, όταν χάνουμε είναι το ίδιο, ενωμένοι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε πίσω και να δούμε το επόμενο με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή. Μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον τραυματισμό του Μάιντεβατς κι αν υπάρχει κάτι νεότερο: «Όχι, ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς πόση ζημιά έχει. Θα το δει το ιατρικό επιτελείο και θα δούμε αύριο σε ποια κατάσταση είναι».

Για το σερί νικών που διεκόπη κι αν διακρίνει κάποια κάμψη: «Είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν και οι ήττες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο αλλά εμείς αφήνουμε το παιχνίδι στην άκρη, τελείωσε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, βλέπουμε τη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι».