Δεν μπαίνει σε παζάρια

Συμφωνία με τον Ακιντόλα - Επιφυλάξεις για το τι θα πράξει η Μίντιλαντ

Στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα τον Νταβίντ Ακιντόλα και μέχρι τώρα έχουν κάνει σοβαρά βήματα γι΄ αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο ακόμη περιμένουν να δουν αν η Μίντιλαντ κάνει αποδεκτή την πρόταση για αγορά του.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δεν σκοπεύει να μπει στη διαδικασία του πλειστηριασμού για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ. Προς το παρόν στις τάξεις της εταιρείας υπάρχουν επιφυλάξεις για τις προθέσεις της δανέζικης ομάδας και γι’ αυτό και δεν μπορούν να είναι βέβαιοι για την απόφαση που θα πάρει.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με τον παίκτη, αλλά σίγουρα δεν αρκεί αυτό για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Πάντως, εφόσον πάνε όλα κατ΄ ευχήν και ο παίκτης αποκτηθεί οι γαλαζοκίτρινοι θα ισχυροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό στα άκρα της επίθεσης.

Προηγούμενο άρθροO – μάλλον – τελευταίος Σάντος και ο χρόνος που θέλει η ΑΕΛ
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ (03/08)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!