«Δεν μου άρεσε η αδικία – Αν ήταν στην Κύπρο ο Μουρίνιο θα πίναμε καφέ»

Στην κριτική που δέχθηκε η ομάδα του για την εμφάνισή της στη νίκη επί του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την έκτη σερί νίκη των κυανολεύκων με 3-0 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, ήταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πήραμε μια δίκαιη νίκη. Βλέπουμε τη συνέχεια, ξέρουμε ότι για να μείνουμε εκεί που είμαστε θέλουμε αρκετή δουλειά και προσπάθεια, όμως δείχνουν οι παίκτες τη νοοτροπία και παίρνουν τους πολύτιμους βαθμούς. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, εύχομαι ό,τι καλύτερο στη Νέα Σαλαμίνα. Εμείς από τη Δευτέρα ξεκινάμε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ξανά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου.

Δεν μου άρεσε η αδικία της περασμένης βδομάδας για την ομάδα. Τρεις βαθμοί σήμερα και τρεις την περασμένη βδομάδα. Πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά και να κρατούμε τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε πόσο έχει επηρεάσει η πανδημία. Αυτό που κρατάμε, η ομάδα να παίζει σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς. Όταν παίζεις καλά σίγουρα είσαι ικανοποιημένος.

Είδαμε τι έγινε με τον Μουρίνιο που είναι ο καλύτερος προπονητής στην άμυνα, κέρδιζε 3-0 στο 82′ και το παιχνίδι τελείωσε 3-3. Αν ήταν στην Κύπρο τώρα θα πίναμε καφέ.

Ο δρόμος είναι μακρύς. Ο Χάμπος δείχνει ότι επανέρχεται. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Λάρσον δεν ήταν στα καλά του και είδαμε σήμερα πόση διαφορά έχει κάνει. Το σημαντικό είναι να έχουμε αρκετούς παίκτες σε ετοιμότητα, χρειάζονται να δίνουν λύσεις στην ομάδα να δουλεύει όποιο σύστημα θέλει ο προπονητής για να κερδίσει τον επόμενο αντίπαλο.

Γιαννιώτας και Νταμπό είναι αρκετά πίσω για να λέμε ότι είναι έτοιμοι, θα αξιολογούνται καθημερινά ενόψει ΑΠΟΕΛ, σίγουρα σήμερα είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες, βλέπουμε ότι όσοι κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ήταν έτοιμοι κι αυτό θέλουμε, όποια απουσία έχουμε να τα καταφέρνουμε».