Δεν λυγίζει τον Λάζαρο το πρέσινγκ της Ανόρθωσης

Προτιμάει να παραμείνει στον Ατρόμητο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, παρά το πρέσινγκ που του ασκείται από την Ανόρθωση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ελλαδική ιστοσελίδα (sdna.gr).

To δημοσίευμα:

«Η Ανόρθωση ασκεί έντονο πρέσινγκ τις τελευταίες μέρες στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, ωστόσο ο ίδιος προτιμά να παραμείνει στον Ατρόμητο.

Μετά τους Ρισβάνη και Μπουσούλατζιτς ένας ακόμα παίκτης του Ατρομήτου βρίσκεται στο στόχαστρο της κυπριακής ομάδας. Ο Λάζαρος αποτελεί εδώ και καιρό διακαή πόθο του Κετσπάγια, ωστόσο όπως φαίνεται ο 34χρονος άσος θέλει να συνεχίσει στον Ατρόμητο.

Η διαφορά με τους δύο πρώην συμπαίκτες του που μετακόμισαν στην Ανόρθωση είναι ότι ο Ατρόμητος δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Λάζαρο πέραν της επιθυμία και του ίδιου.

Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό κάδρο του Ατρομήτου επανήλθα το όνομα του Μπρούνο, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο Βραζιλιάνος έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στο Περιστέρι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο για την ώρα. Ο Μπρούνο επιθυμεί να συνεργαστεί και πάλι με τον Κάναντι και προτιμά το Περιστέρι παρά την Κύπρο όπου υπάρχει ενδιαφέρον».