«Δεν λέει τίποτα η κορυφή, φτάσαμε πολλές φορές μέχρι την προτελευταία αγωνιστική…»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνστσαντίνου στην κάμερα της Cytavision μετά τη νίκη με 2-0 επί της Πάφου στο Τσίρειο που ανέβασε τους κυανόλευκους (ίσως προσωρινά) στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχαμε επιλογή, ερχόμασταν από δύο ήττες, η Πάφος ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, σίγουρα εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Γενικά όμως ήταν μια εμφάνιση που ήταν μεστή, από αυτές που χρειάζεται για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια, πήραμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Δεν θα σταθούμε σε ένα παιχνίδι, η ομάδα χρειάζεται δουλειά, προστέθηκαν νέα παιδιά που θα βοηθήσουν, είδαμε τον Αλμπάνη, τον Αλεσάμι, επέστρεψε καλά ο Κατελάρης, ο Χάμπος έκανε την καλύτερη φετινή του παρουσία, ο Πίττας επέστρεψε στα γκολ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία για να περάσουμε από το ΓΣΠ.

Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, παίζαμε για ένα ημίχρονο με περισσότερο παίκτη και το εκμεταλλευτήκαμε. Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα, δεν ήταν εύκολο. Με την Ομόνοια δεν κινδυνέψαμε τόσο. Είναι αρχή, θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στη βαθμολογία και τα συναισθήματα. Πρέπει να είσαι κυνικός και να προχωράς στο επόμενο.

Δεν λέει τίποτα η πρώτη θέση. Φτάσαμε πολλές φορές μέχρι την προτελευταία αγωνιστική στην κορυφή, δεν λέει κάτι. Έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, αναμένουμε τον Τζουμ που ήταν η πιο ηχηρή μας μεταγραφή, να συμπληρωθεί το ρόστερ για να μπορέσει να δουλέψει ο κύριος Τσόρνιγκερ».