Δεν κρατάμε μόνο το ταλέντο του

Ο Ατίλα Σάλαϊ ξεχώριζε με τη φανέλα του Απόλλωνα και ήταν αναμενόμενο να ενδιαφερθούν σύλλογοι του εξωτερικού για την απόκτησή του.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που ξέρει μπάλα, γνωρίζει πώς να οργανώσει παιχνίδι από την άμυνα, είναι ταχύτατος, ενώ πρόσφατα ξεδίπλωσε ικανότητες και ως αριστερός μπακ.

Ωστόσο, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και για τον χαρακτήρα του. Δεν θυμόμαστε να έχει προκαλέσει ποτέ κάποιον αντίπαλο ή να έχει δημιουργήσει προβλήματα εντός αγωνιστικού χώρου.

Η γενικότερή του συμπεριφορά δείχνει και την παιδεία του 22χρονου Μαγυάρου άσου. Από το πέρασμά του από τα κυπριακά γήπεδα, λοιπόν, δεν κρατάμε μόνο το ταλέντο του, αλλά και τον ποιοτικό του χαρακτήρα.

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΕΛ: Ένας… αλλιώτικος «τελικός»
Επόμενο άρθροΜήπως και το 2015 είχε κορωνοϊό;
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!