«Δεν καταφέραμε κάτι πέραν του ότι αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ εκτός Ευρώπης»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μετά την πρόκριση των κυανολεύκων στον τελικό του κυπέλλου με δεύτερη νίκη (3-1) επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Tα συγχαρητήρια ανήκουν στους πρωταγωνιστές που είναι ο προπονητής και οι παίκτες του και όσοι αποτελούν την ομάδα. Προφανώς δεν θα κάνουμε δηλώσεις λες κι έχουμε καταφέρει ο,τιδήποτε πέραν από το ότι -κι αυτό αντικατοπτρίζει ποιους αντιμετωπίζαμε σήμερα- το ότι μετά από 20 χρόνια αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ εκτός Ευρώπης. Για μια ολόκληρη 20ετία ο ΑΠΟΕΛ ήταν μία από τις εκπροσώπους του ποδοσφαίρου μας και το μέγεθος του αντιπάλου δείχνει το μέγεθος της πρόκρισης. Δεν το έκανε κανείς για μας. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν έχει κλειδώσει. Για να κερδίσει ο Ολυμπιακός δύο φορές την ΑΕΛ κάτι σημαίνει. Από αύριο συγκεντρωμένοι. Η Ανόρθωση δεν είναι ομάδα για να πανηγυρίζει πρόκριση σε τελικούς αλλά τρόπαια. Είχαμε πει ότι δεν είναι η τελευταία φορά που επισκεπτόμαστε το ΓΣΠ, θα το επισκεφτούμε και στον τελικό. Μετά από 5/5 νίκες στο κύπελλο θα διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Αυτή η βραδιά, η χαρά του κόσμου, αφιερώνεται σε όλα τα παιδιά που δεν είναι μαζί μας αυτή την ώρα αλλά είναι μέλη της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα. Οφείλουμε σε αυτές τις στιγμές να θυμόμαστε όλους αυτούς που δεν είναι μαζί μας για να γελάμε και να αγκαλιαζόμαστε.

Επίσης να πω στον κόσμο που μπορεί να έχει διάφορα στο μυαλό του για απόψε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τι βιώνουμε ως ανθρωπότητα, να προστατευτούμε όλοι μας και όλοι να προστατεύσουμε τους παίκτες και την ομάδα».