Δεν ήθελε… φαγητό

Ο Μίλοραντ Μάζιτς δεν σοκαρίστηκε και δεν ενοχλήθηκε γιατί δεν καλέστηκε στο δείπνο μεταξύ των διαιτητών και παραγόντων.

Γιατί έτσι φαίνεται πως το εξέλαβε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, μέσα από την ανακοίνωση του προέδρου του, Γιώργου Πάπουτσου. Αυτό που ο Μάζιτς θεωρεί αδιανόητο, είναι να γίνονται τραπεζώματα μεταξύ διαιτητών και παραγόντων.

Σε τι αποσκοπούν δηλαδή; Κάποια πράγματα που γίνονταν παλιότερα και θεωρούνται «εθιμοτυπικά» πρέπει ν’ αλλάξουν.

Από τη μια θέλουμε να γίνουν τα πράγματα πιο επαγγελματικά και να υπάρξει εκσυχρονισμός, και άλλες φορές βλέπουμε συμπεριφορές (δεν αναφέρομαι μόνο στους διαιτητές αλλά και στους παράγοντες) που είναι για να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Προηγούμενο άρθροVARίστες και μεταφραστές…
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα σε μία δόση
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.