Δεν ικανοποιεί η προπώληση των ΑΕΛιστών – «Ο κόσμος να πράξει το καθήκον του»

Μήνυμα προς τους ΑΕΛίστες στέλνει η διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βλάζνια, ώστε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να βρίσκονται στις κερκίδες του Τσιρείου.

Η σημερινή προπώληση δεν είναι ικανοποιητική, συμπέρασμα που βγαίνει ξεκάθαρα από τη φράση: «Περιμένουμε αύριο στις κερκίδες του Τσιρείου Σταδίου πολύ περισσότερους από την προπώληση που είχαμε σήμερα».

Η ανακοίνωση:

«Η προπώληση της σημερινής ημέρας ολοκληρώθηκε. Η διοίκηση από την 1η στιγμή επέλεξε το Τσίρειο Στάδιο (ανεξάρτητου της αντιξοότητας με την αρχική ώρα) για ένα και μοναδικό λόγο, τον οποίο τονίζαμε σε όλες μας τις ανακοινώσεις.

Ο λόγος ήταν πολύ απλός. Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ να μπορέσουν μετά από μήνες να δουν από την κερκίδα την ομάδα μας και να της δώσουν δύναμη για την πρόκριση.

Περιμένουμε αύριο στις κερκίδες του Τσιρείου Σταδίου πολύ περισσότερους από την προπώληση που είχαμε σήμερα. Καλούμε τον κόσμο μας να πράξει το καθήκον του και να είναι μαζικά ΠΑΡΩΝ στην αυριανή αναμέτρηση!

• Μαζί, διοίκηση – κόσμος και ομάδα πάμε θα φέρουμε την πρόκριση !!!».