Δεν γεφυρώνεται η διαφορά με Γκαστανιάγα

Είναι ο μοναδικός που δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα

Πολύ δύσκολα ο Γιόν Γκαστανιάγα θα παραμείνει στην ΑΕΛ και για την επόμενη σεζόν. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Λεμεσού από το καλοκαίρι του 2018, είναι ο μοναδικός που δεν αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και έτσι η διαφορά των δύο πλευρών δεν φαίνεται να γεφυρώνεται.

«Πλέον, δεν μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά. Είναι ο μοναδικός που δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε σίγουρο, όμως αυτή η σχέση δεν έχει αποκτήσει γέφυρα» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μιλώντας στον Super Sport FM.

Όσον αφορά για τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού, συνέστησε υπομονή για τις όποιες αποφάσεις. «Θέλουμε να ενδυναμώσουμε το ρόστερ. Δεν διαφοροποιεί και ιδιαίτερα τα πλάνα του προπονητή. Ενδεχομένως να επηρεάσει αυτή η εξέλιξη. Είμαστε σε επαφές και συζητήσεις. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις» σημείωσε.

Στο μεταξύ, η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 θα δώσει το πρώτο της φιλικό. Ο αγώνας θα γίνει στο Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.