Δεν έμεινε αμέτοχη η ΑΕΛ, και ο Τράττος στο… μικροσκόπιο

Η διαιτησία που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα, δεν άφησε αμέτοχη την ΑΕΛ. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού παρακολουθούσε με διακριτικότητα τον απόηχο από το Ομόνοια-Δόξα, ενώ αφού αντέδρασαν τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλωνας, έδρασε και ο Αντρέας Σοφοκλέους. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ έστειλε δύο επιστολές στην ΚΟΠ σχετικά με τον χώρο της διαιτησίας.

Η πρώτη, αφορά σε εισήγηση για κάθοδο ξένων διαιτητών που θα έχουν την ευθύνη στο VAR. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού δημοσιοποίησαν την εισήγησή τους και σε όλες τις ομάδες της Α΄ κατηγορίας. Πάντως, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Μίρολαντ Μάζιτς, τόνισε στο σεμινάριο για τους αθλητικογράφους πως θα στηρίξει τους Κύπριους διαιτητές, ωστόσο όλα εξαρτούνται από την απόδοσή τους. Η οποία ωστόσο δεν είναι η αναμενόμενη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές…

Όσον αφορά στη δεύτερη επιστολή, ο Σοφοκλέους ζητά την απομάκρυνση του Λεόντιου Τράττου από την Επιτροπή Διαιτησίας, για δεύτερη φορά, αφού ανάλογη επιστολή έστειλε προ ημερών η διοίκηση της ΑΕΛ. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων με τη χθεσινή επιστολή, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο Τράττος, διατηρείται στο πόστο του και δεν υπάρχουν… ενδείξεις για μετακίνησή του. Υπενθυμίζουμε πως ο εν λόγω τέως διαιτητής και ο Σοφοκλέους βρίσκονται στα δικαστήρια λόγω προσωπικής διαμάχης.

Αυτοί τον… νου τους! 

Ανεπηρέαστοι από τα όσα συμβαίνουν με τη διαιτησία παραμένουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ. Η προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων συνεχίζεται κανονικά χωρίς απρόοπτα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Έουλερ ανεβάζει ρυθμούς και παράλληλα εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρίσκεται στον πάγκο. Τη θέση του αναμένεται πως θα πάρει ο Τόρες που νιώθει εντελώς έτοιμος.