«Δεν είναι το ιδανικό για εμάς αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν σκεφτόμαστε την βαθμολογία»

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Αναφέρθηκε στα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, στις επόμενες αναμετρήσεις των πρασίνων, στον αγώνα με τον Απόλλωνα και στην παρουσία του Λοΐζου Λοΐζου.

Αναλυτικά: 

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να είμαστε προετοιμασμένοι και να φτάσουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια την τελευταία περίοδο και αγωνιστήκαμε την Τετάρτη, ενώ ο Εθνικός δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα. Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό αυτό για εμάς, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και αυτό συμβαίνει όταν αγωνίζεσαι στην Ευρώπη και το παιχνίδι σου αναβάλλεται λόγω των πλει οφ του Champions League. Μετά όταν πρέπει να τους αντιμετωπίσεις ξανά θα συμβεί αυτό. Αυτό συμβαίνει όταν είσαι μία πετυχημένη ομάδα και αυτά τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις και να αντεπεξέλθεις».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι στα μέσα της σεζόν να κάνεις κριτική για όλη τη σεζόν. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα και τον τρόπο που δουλεύουμε. Γενικά, οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματά μας είναι θετικά. Αλλά η δουλειά μας κρίνεται επί καθημερινής βάσεως και δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και γενικά οι καλύτεροι που μπορούμε να είμαστε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, είναι σκληρό και κάνουμε τα πάντα για να γίνουμε οι καλύτεροι που μπορούμε να είμαστε».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Πιστεύω ήταν μία συμπαγής εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο. Έβλεπες ότι οι δύο ομάδες είχαν δώσει κάποια δύσκολα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι για ένα εκτός έδρας παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ και παρά το γεγονός πως τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους 14 βαθμούς που πήρε η Ομόνοια στα ντέρμπι (από τα 18): «Προσπαθούμε να μην σκέφτομαι τόσο πολύ τη βαθμολογία και όλα αυτά τα στατιστικά. Ζούμε εβδομάδα με εβδομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να γίνουμε οι καλύτεροι. Όταν τελειώσει η σεζόν θα δούμε που θα βρισκόμαστε».

Για τον Λοΐζου: «Είναι ένα νεαρό παιδί, το οποίο βελτιώνεται και αναπτύσσεται. Είναι πολύ ποιοτικός, αλλά χρειάζεται περισσότερη εμπειρία και θα την αποκτήσει όταν αγωνίζεται. Αγωνίζεται όταν πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Άρχισε στα δύο τελευταία παιχνίδια γιατί πιστέυαμε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την ομάδα και θα δούμε για τα επόμενα. Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Λοΐζου είναι να συνεχίσει την πρόοδο και την ανάπτυξη του και αν τα κάνει αυτά θα είναι καλό για τον ίδιο και την ομάδα».