Δεν είναι… σίγουρος για Ανόρθωση ο Λόρια!

Με τα υφιστάμενα δεδομένα ο Γκιόργκι Λόρια φαντάζει να είναι ο μοναδικός εκ των τεσσάρων Γεωργιανών που είχε πέρσι στο ρόστερ της η Ανόρθωση του οποίου η παραμονή θεωρείται βέβαιη.

Μετά τις αποχωρήσεις των Κβιλιτάια, Οκριασβίλι που συνεχίζουν στον ΑΠΟΕΛ αλλά και τον Νταουσβίλι που φέρεται να είναι «φευγάτος» και να οδεύει επίσης προς τους γαλαζοκίτρινους, ο έμπειρος πορτιέρο είναι ο μοναδικός του «καρέ» που συνεχίζει στην «Κυρία».

Πάντως προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως, ο ίδιος ο Λόρια, δεν εκφράστηκε με τόση σιγουριά για την παραμονή του στην Ανόρθωση!

Στη σύντομη του δήλωση του σε σχέση με το μέλλον του που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του στο πλαίσιο δηλώσεών του για την εθνική τους ομάδα, κι αφότου ανέφερε πως έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και πως έχει πολύ καλές προσφορές από κυπριακές και βελγικές ομάδες, είπε: «Το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνω εδώ και τη νέα σεζόν».

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό το «το πιο πιθανό» δείχνει πως ο Λόρια δεν είναι 100% βέβαιος για την παραμονή του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως… τρέχει κάτι συγκεκριμένο μιας και δεν αποκλείεται να εκφράστηκε με αυτόν τον τρόπο έχοντας απλώς κατά νου πως σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα πάντα είναι ρευστά.