«Δεν είναι μόνο ο Νικολάου το πρόβλημα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν…»

Φανερά ενοχλημένοι είναι στον Απόλλωνα με την κυπριακή διαιτησία. Μετά την ανακοίνωση των κυανόλευκων, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Φάνος Κιννής, παραχώρησε δηλώσεις μέσω των οποίων τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις (Super Sport FM).

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη: «Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που πρέπει με κάποιο τρόπο να επιλυθεί. Υπάρχουν σοβαρές διαμαρτυρίες σχεδόν από όλες τις ομάδες. Εμείς διαχρονικά είχαμε την άποψη για κάθοδο ξένων διαιτητών, σίγουρα θέλουμε να δώσουμε πίστωση χρόνου στους δικούς μας διαιτητές, όμως αυτό που βλέπουμε δεν μας ικανοποιεί καθόλου και πρέπει να αντιδράσουμε. Η πίστωση μπορεί να εκλαμβάνεται ως αδυναμία, όμως δεν είναι έτσι. Εμείς κάναμε θυσίες, ειδικά οικονομικές-για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα μπορεί να παίρνει τα τρίποντα στο γήπεδο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας παίρνει ότι δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θέλουμε βελτίωση στη διαιτησία με οποιονδήποτε τρόπο. Αν θα γίνει μέσω καθόδου ξένων στο VAR θα είμαστε οι πρώτοι που θα το στηρίξουμε».

Για το αίτημα του Απόλλωνα για άμεση παύση του Γιώργου Νικολάου: «Η επιστολή από μόνη της μιλά. Δεν χρειάζεται να πούμε οτιδήποτε άλλο. Χωρίς να θέλουμε να τονίσουμε ότι μόνο εκεί είναι το πρόβλημα. Αν νομίζουμε ότι εκεί είναι το μόνο πρόβλημα, τότε χάνουμε το παιχνίδι».