Δεν είναι αυτός ο… νέος ΑΠΟΕΛ

Τρία φιλικά έδωσε μέχρις στιγμής ο ΑΠΟΕΛ. Ένα στην Κύπρο -περισσότερο για ξεμούδιασμα- με την ΠΑΕΕΚ (1-0) και δύο στη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό μέρος της προετοιμασίας, με Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) και Μπνέι Σαχνίν (0-1).

Το μόλις ένα γκολ, το οποίο μάλιστα ήρθε από το σημείο του πέναλτι, είναι ένα από τα στοιχεία που αποτελεί σημείο σχολιασμού στην κριτική που γίνεται για την εικόνα που παρουσιάζουν οι γαλαζοκίτρινοι. Θα ήταν υπερβολή, όμως, εάν κάποιος υποστήριζε ότι ο ΑΠΟΕΛ της νέας χρονιάς… θα είναι μία από τα ίδια της περσινής σεζόν. Εξάλλου, ακόμη δεν ενσωματώθηκαν στην ομάδα τρία από τα επτά νέα αποκτήματα.

Οι Καρώ, Κβιλιτάια, Θεοδώρου και Ντανίλο έπαιξαν και στα τρία φιλικά, με τον τελευταίο να είναι αυτός που εντυπωσιάζει περισσότερο. Από εκεί και πέρα, ο Οκριασβίλι και ο… τελευταίος της παρέας Τσεμπάκε τώρα ενσωματώνονται στις προπονήσεις στη Βουλγαρία, ο Nταουσβίλι παραμένει στην Κύπρο και δεν υπολογίζεται ούτε στα άλλα δύο φιλικά στη Βουλγαρία, ενώ κάποιοι άλλοι έμειναν εκτός των τελευταίων αγώνων (π.χ. ο Γκάρνερ).

Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφών και ως εκ τούτου ακόμη έχουμε μπόλικο δρόμο για να κριθεί ο «νέος ΑΠΟΕΛ».