«Δεν είναι απίθανο να επιστρέψει ο Μέσι στη Νιούελς»

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νιούελς Ολντ Μπόις, Κρίστιαν Ντ’ Αμίκο, για τις πιθανότητες που υπάρχουν για τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στην ομάδα, όπου αγωνιζόταν όταν ήταν 13 ετών.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει δηλώσει αιώνια πιστός στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται πως προβληματίζει τον αντιπρόεδρο της Νιούελς Ολντ Μπόις, Κρίστιαν Ντ’ Αμίκο, ο οποίος δήλωσε πως μια μέρα ο Αργεντινός σταρ, θα επιστρέψει στην ομάδα όπου έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι τα 13.

«Δεν ξέρω αν είναι απίθανο. Όλα εξαρτώνται από εκείνον και την οικογένειά του. Ως διευθυντές πρέπει να παρέχουν το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για να τον βοηθήσουμε να πάρει μία απόφαση. Όταν ο Μαραντόνα ήρθε στης Νιούελς κανείς δεν το πίστευε. Ελπίζω να συμβεί κάτι παρόμοιο με τον Λέο. Προφανώς δεν πρέπει να βγάζουμε πράγματα από το μυαλό μας. Είναι ένα ιδιαίτερο θέμα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας, πρέπει να μείνουμε ήρεμοι», ανέφερε ο Ντ΄Αμίκο στο TNT Sports.

Πριν από λίγες ημέρες η  Νιούελς Ολντ Μπόις, ανακοίνωσε την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος οποίος ήρθε ως ελεύθερος στην ομάδα για την τέταρτη θητεία.

Πηγή: gazzetta.gr