«Δεν είμαστε φαβορί, πήραμε καλό αποτέλεσμα. Δεν υπολογίζουν όλες τις ομάδες το ίδιο»

Οι δηλώσεις του Γεωργιανού τεχνικού...

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε στην προσπάθεια, δεν θωρεί φαβορί την «Κυρία» παρά μόνο πως πήρε καλό προβάδισμα. Παράλληλα, μίλησε και για το πρόγραμμα αλλά και την απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά μετά το τελευταίο αποτέλεσμα. Αποτελέσματα που πιστεύω ότι φάνηκε σήμερα ότι δεν μας επηρέασαν ψυχολογικά. Ανεξάρτητα αν ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο β’ γκρουπ, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, σκοράραμε. Στο δεύτερο μέρος μείναμε με 10, αλλά οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, έδωσαν ψυχή. Δεν αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ να βάλει γκολ αλλά και να κινδυνέψουμε, εκτός από 1-2 σουτ. Επειδή κερδίσαμε, δεν σημαίνει πως κάναμε την δουλειά. Στο ΓΣΠ μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Είπα από την αρχή πως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Πήραμε προβάδισμα σήμερα. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες, παλέψαμε πολύ ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια και μετά βλέπουμε το κύπελλο.

Για το αν είναι φαβορί η Ανόρθωση για πρόκριση: «Πήραμε καλό αποτέλεσμα, δεν πιστεύω πως είμαστε το φαβορί. Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε το επόμενο ματς. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα μετά από τα παιχνίδια στα πλέι οφ και δεν είχαμε τα αποτελέσματα, περιμέναμε αυτό το ματς. Χαίρομαι πως παρά τις δυσκολίες κερδίσαμε. Βοήθησαν οι παίκτες, ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Βάλαμε ένα γκολ, και με 10 ήμασταν καλά οργανωμένοι. Δεν επιτρέψαμε να μπουν στην περιοχή μας. Έδειξαν οι παίκτες πως ήθελαν το παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε άλλα 90 λεπτά».

Για τον Κορέα: «Δεν έπαιξε πολύ, αλλά είναι εδώ γιατί πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει. Δίνουμε την ευκαιρία. Για μένα δεν είναι θέμα εθνικότητα. Έπαιξε σε 3 παιχνίδι, και με τα καλά και τα κακά του, βοήθησε την ομάδα».

Για τα δυνατά παιχνίδι: «Θα παίξουμε σήμερα, Σάββατο, Τετάρτη και ξανά σαββατοκύριακο. Μπορούσε το κύπελλο να ήταν σε 2 εβδομάδες. Να σκέφτονται και κάποια πράγματα όπως πρέπει. Δεν υπολογίζουν όλες τις ομάδες το ίδιο, απ’ ότι φαίνεται. Είναι διαφορετικές οι δυνατότητες, να τα υπολογίζουν κι αυτές. Γιατί τόση βιασύνη να γίνει ο επαναληπτικός σε μια εβδομάδα; Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε την δουλειά μας».

Για τους οργανωμένους: «Αν μια ομάδα επηρεάστηκε από την απουσία του κόσμου, αυτή είμαστε εμείς. Έχουμε ένα ωραίο γήπεδο… Δεν είναι μόνο ότι έρχονται και βοηθάνε, είναι και κίνητρο για τους παίκτες. Είναι αλλιώς να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Δεν έχουν ζήσει τον κόσμο. Παίζεις αυτά τα παιχνίδια και δεν γίνεται να είσαι παραπάνω από 20 άτομο, και στα θέατρα γίνεται 50… Θα ήταν καλύτερη η ατμόσφαιρα και με 100».