Δεν έχει καταθέσει προτάσεις για ενίσχυση η τεχνική ηγεσία στο Δ.Σ. της Ομόνοιας!

Κανένα όνομα ποδοσφαιριστή δεν έχει κατατεθεί στην διοίκηση από τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του στο πλαίσιο της μεταγραφικής Ιανουαρίου. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, στην εκπομπή «Total Green», αν χρειαστεί να γίνει υπέρβαση, η διοίκηση θα ανάψει το πράσινο φως.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Η διοίκηση αναμένει από την τεχνική ηγεσία να καταθέσει τις προτάσεις της για ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι κατάλληλοι για να ενταχθούν στο ρόστερ. Η διοίκηση αναμένει. Δεν είναι ο πρόεδρος που θα αποφασίσει την ποσότητα και τις θέσεις. Αναμένουμε τις προτάσεις για το ποιους παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ενταχθούν. Είναι θέμα που χειρίζεται η τεχνική ηγεσία».

Για το μπάτζετ: «Είναι γνωστά τα επίπεδα. Δεν έχει σταματήσει κάποια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους ούτε μπήκαν αυστηρά όρια για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Άρα το ξαναλέω, αναμένουμε τις προτάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Γνωρίζει το μπάτζετ η ομάδα προγραμματισμού. Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει».