Δεν έχει άλλη επιλογή

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα πάει στο ΓΣΠ η Ένωση για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Με νέο δίδυμο στην τεχνική ηγεσία τους Λευτέρη Ελευθερίου και Χριστόφορο Χριστοφή, οι οποίοι θα κοουτσάρουν για πρώτη φορά τους βυσσινί, η Ένωση θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, έστω και εάν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος της.  Δεν έχει επιλογή όμως εκτός από το να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχει και να χτυπήσει το παιχνίδι αφού τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει πλέον επικίνδυνα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ένωση προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες που την οδήγησαν στην προτελευταία θέση, που έφερε και το διαζύγιο με τον Φερέρ, αλλά και με τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα που κράτησαν 13 παίκτες εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες (συνολικά είχε 21 κρούσματα), γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο δύσκολη είναι η σημερινή αποστολή για τους βυσσινί.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξουν οι Ελευθερίου και Χριστοφή παραμένει άγνωστη λόγω του κορωνοϊού που σάρωσε την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως η Ένωση θα παίξει με ενδεκάδα ανάγκης.