«Δεν χάσαμε ποτέ την εμπιστοσύνη προς την ομάδα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης των γαλαζοκιτρίνων με τη Δόξα στο Μακάρειο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, έχουμε δει τη Δόξα, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εμείς θα δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και θα πάρουμε άλλη μια νίκη.

Kαι στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό δεν χάσαμε ποτέ την εμπιστοσύνη προς την ομάδα, έτσι είχαμε ψυχολογία. Η καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι συνδυάστηκε και με το αποτέλεσμα και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια.

Δεν θέλω να στέκομαι πολύ στους απόντες, το έχω πει και στις προηγούμενες αγωνιστικές, όπου συνεχώς είχαμε απουσίες και προβλήματα, δεν στεκόμαστε εκεί, το θέμα είναι αυτοί που θα αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουμε τη νίκη.

Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο και στον κάθε αντίπαλο, το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι θα το δούμε. Είναι δυστυχώς πολύ άσχημο το κλίμα γιατί δεν υπάρχει κόσμος, δεν είναι αυτό που μας αρέσει, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή ελπίζοντας πως θα αλλάξουν κάποια πράγματα και θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες».