Δεν άντεξε ούτε μήνα και ψάχνουν αυτόν που θα τους… σώσει

Μόλις 24 μέρες κατάφερε να μείνει ο Λεωνίδας Βόκολος στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς η διοίκηση των μαυροπρασίνων αποφάσισε να δώσει χαρτί απόλυσης στον Ελλαδίτη τεχνικό.

Είχε συμφωνήσει στις 30 Δεκεμβρίου με τον 50χρονο τεχνικό και σε αυτό το διάστημα που ακολούθησε ο Ολυμπιακός δέχθηκε πέντε ήττες και έφερε μία ισοπαλία, γεγονός που τον έβαλε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Μάλιστα, οι μαυροπράσινοι δέχθηκαν 12 γκολ και πέτυχαν μόλις δύο.

Το διοικητικό συμβούλιο πήρε γρήγορα την απόφαση της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας, αφού η ήττα από τον Εθνικό στο 90΄+5΄, το απόγευμα του Σαββάτου, ήταν το κερασάκι στην ήδη παραφορτωμένη, με ήττες, τούρτα. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ελλαδίτη ήταν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η αποχώρηση του Πετράκη, το κύμα κορωνοϊού που χτύπησε την ομάδα και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έφεραν τον Ολυμπιακό σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς εκεί που αποτελούσε έκπληξη του πρωταθλήματος, έπεσε στο δεύτερο γκρουπ, στην 9η θέση και στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πλέον οι ιθύνοντες καλούνται να βρουν τον τέταρτο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα στη φετινή σεζόν (προηγήθηκαν οι Πετράκης, Σεραφείμ, Βόκολος) ώστε να τη βοηθήσει να αποφύγει τους μπελάδες αλλά και να τη βελτιώσει αισθητά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Έγινε λόγος για τον Νίκκι Παπαβασιλείου, αλλά από τα ενδότερα τονίζουν πως δεν είναι στις επιλογές, ενώ και ο ίδιος είναι διστακτικός για να έρθει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, κόντρα στην Ομόνοια.