«Δεμένα» τα χέρια της

Η περίπτωση Φαμπιάνο εδώ και καιρό απασχολεί τους ιθύνοντες της Ομόνοιας και ανέμεναν πως αυτό θα ήταν το σκηνικό. Η παρουσία του άλλωστε ήταν εκπληκτική και απέκτησε πολλούς μνηστήρες.

Οι κρούσεις, αλλά και… φήμες για τον Βραζιλιάνο πορτιέρο είναι συνεχόμενες. Ο ίδιος όμως δεν αποπροσανατολίζεται. Δουλεύει σκληρά για να είναι έτοιμος και δείχνει πως είναι πολύ καλά στο «Ηλίας Πούλλος».

Η Ομόνοια θέλει να τον ανταμείψει και για αυτό και ξεκίνησε τις διαδικασίες για να τον «δέσει» από πολύ νωρίς.

Σύμφωνα και με τον εκπρόσωπό του, η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του ο πολυτιμότερος της περσινής πορείας σε Κύπρο και Ευρώπη, είναι αυτή για επέκταση συμβολαίου για ακόμη τρία χρόνια.

Eίναι όμως δεμένα τα χέρια της Ομόνοιας και θέλει μέχρι το τέλος του μήνα να μπει ένα τέλος στη σεναριολογία. Από τη μία δεν θέλουν να χάσουν έναν σημαντικό πυλώνα και από την άλλη ελπίζουν αν γίνει αυτό, να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται για να ξέρουν πώς θα κινηθούν.

Φυσικά, αν πωληθεί στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα, η Ομόνοια θα βάλει ένα αρκετά καλό ποσό στα ταμεία της. Αυτό είναι σίγουρο.

«Τσιμουδιά» για τα ονόματα

Πολλά είναι τα ονόματα που βγαίνουν προς τα έξω, αλλά, όπως κάθε φορά, από την επίσημη Ομόνοια δεν μπαίνουν στη διαδικασία για επιβεβαίωση ή διάψευση. Το τελευταίο όνομα που έκανε… παρέλαση από το ρεπορτάζ της Ομόνοιας είναι αυτό του 27χρονου Αργεντινού μέσου Νίκολας Ορόζ και σύμφωνα με ιστοσελίδα στην Αργεντινή είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους πράσινους. Αυτό που λένε στην Ομόνοια είναι πως ό,τι καινούργιο υπάρχει, θα το μάθει ο κόσμος από τα επίσημα μέσα πληροφόρησης της ομάδας.