«Δείξαμε σεβασμό στην Καρμιώτισσα – Δεν μπορώ να έχω παράπονο»

Οι δηλώσεις των προπονητών από το ΑΕΛ-Καρμιώτισσα

Την καλύτερη της εμφάνιση στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΛ στο νικηφόρο (3-1) παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον αντίπαλο.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραμε μια πανάξια νίκη. Δείξαμε σεβασμό στην Καρμιώτισσα. Κάναμε καλή ανάλυση, ήταν μια ομάδα που ήταν πολύ καλή στα τρία παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες.

Τα πρώτα 15 λεπτά μέχρι να σκοράρουμε ήμασταν πολύ καλοί. Μετά δεχθήκαμε ένα σοκ με το γκολ, χρειαστήκαμε κάποια λεπτά να συνέλθουμε.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά. Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά καλύτερος, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος σου. Να δώσω συγχαρητήρια στον Χρύση για την ομάδα του, είναι καλή ομάδα και θα κάνει καλά πράγματα.

Θέλω να πω κάτι και για τον Καϊρίνο, ήταν και συμπαίκτης μου. Ήταν και σήμερα νομίζω MVP. Όπως το παλιό κρασί, μεγαλώνει και είναι καλύτερος, μπράβο του».

«Δεν μπορώ να έχω παράπονο»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, κρατάει τη θετική εικόνα μέσα από το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του (σ.σ. έπαιξε με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΚ και ΑΕΛ).

«Ότι δώσαμε πήραμε. Χωρίζοντας το παιχνίδι σε δύο μέρη, στα δικά μας καλά διαστήματα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αλλά δεν μας βγήκε. Δεν κρατήσαμε μπάλες και δεν ξεκουράσαμε την ομάδα μας. Με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να μας δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έχουμε περάσει ένα δύσκολο πρόγραμμα και δείξαμε μια πολύ θετική εικόνα» ανάφερε.