Δεδομένη η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι Μπακού για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League, εξασφάλισε τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» σε ευρωπαϊκό όμιλο μέχρι τον Δεκέμβρη!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Μπακού και την έδρα της Νέφτσι με 1-0, και σε συνδυασμό με τη νίκη του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραίσκάκης» με το ίδιο σκορ προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League!

Πέραν όμως της πρόκρισης, οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη! Και αυτό γιατί, αν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό του Champions League από τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς-Μούρα θα μεταφερθεί στα playoffs του Europa League.

Ακόμα και αν αποκλειστούν και εκεί οι Πειραιώτες, τότε θα πάει απευθείας στους ομίλους του Conference League και θα αγωνίζεται τον χειμώνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Επομένως, ακόμα και με αποκλεισμούς στους δύο επόμενους προκριματικούς γύρους, ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη από τώρα την παρουσία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μέχρι τον Δεκέμβρη.