Δαμιανού: «Πληρώσαμε την ανισορροπία στα στημένα, στο τέλος η σούμα»

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Δαμιανού μετά την ήττα των ερυθρολεύκων με 2-0 από την Ανόρθωση στο «Α. Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζαμε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στην έδρα της. Κι εμείς ήρθαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάποιες στιγμές τα καταφέραμε κάποιες όχι. Δυστυχώς πληρώσαμε την ανισορροπία που είχαμε στις στημένες φάσεις. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ανόρθωση, θεωρώ ότι κέρδισε γιατί κτύπησε στις αδυναμίες που παρουσιάσαμε.

Από την άλλη για εμάς σταματά ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, περιμέναμε πως κάποια στιγμή θα ερχόταν. Η ευθύνη ανήκει σε εμένα, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν πάρα πολλά αυτές τις εβδομάδες και σήμερα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Το σημαντικό είναι να μην μένεις είτε στη νίκη είτε στην ήττα κι εμείς δεν θα μείνουμε στην ήττα, σηκώνουμε κεφάλι, εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά και τη δουλειά μας και είμαστε έτοιμοι να πάμε να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες και στο τέλος θα δούμε, θα κάνουμε τη σούμα μας».