Δαμιανού: «Ναι, μας ήθελε η μπάλα, αλλά…»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Δαμιανού, μετά τη σπουδαία νίκη των ερυθρολεύκων επί της Ομόνοιας με 2-1 στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια προσπάθεια. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε έναν μεγάλο αντίπαλο που μπορεί να μη βρισκόταν σε καλό φεγγάρι όμως έχει πολλή ποιότητα. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά αυτές τις μέρες για να μπορέσουμε τόσο σε θέμα φυσικής κατάστασης να βελτιωθούμε όσο και σε τακτικά θέματα που τα παιδιά σήμερα ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα και οφείλω να τους συγχαρώ.

Μια νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε βαθμολογικές και ψυχολογικές ανάσες, τις χρειαζόμασταν, δουλέψαμε πολύ σκληρά για τους βαθμούς.

Ναι, μας ήθελε η μπάλα στο αγωνιστικό, όμως η ατυχία μας κτύπησε, τρία παιδιά τραυματίστηκαν, ένας στο ζέσταμα και δύο στον αγώνα, να τους ευχηθώ να επιστρέψουν γρήγορα, τους χρειαζόμαστε.

Όσον αφορά την Ομόνοια της εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που πίστευε, περίμενε και ήθελε τη νίκη, έστω κι αν δεν ήταν κοντά μας με φυσική παρουσία, ήταν δίπλα μας με το μυαλό του και νιώθαμε αυτή την υποστήριξη».