«Χτύπησε» ο κορωνοϊός και τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας

Μετά την πρώτη ομάδα των ερυθρολεύκων, θετικό κρούσμα εντοπίστηκε και στους U16

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν χτύπησε μόνο την πρώτη ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, αφού εντοπίστηκε θετικός στον ιό και νεαρός ποδοσφαιριστής από την ομάδα των U16.

Μάλιστα, όπως ενημερωθήκαμε, η σημερινή προπόνηση της ομάδας αναβλήθηκε.

Προφανώς μετά από αυτή την εξέλιξη, θα περάσουν από τεστ όλοι οι συμπαίκτες του.

Πέραν της συγκεκριμένης περίπτωσης, ανάμεσα στα τρία κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που συνδέονται με το ποδόσφαιρο.

-Τέσσερα άτομα είναι ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ Λύσης. Ο ένας είναι μάλιστα μαθητής σε ιδιωτικό σχολείο της Επαρχίας Λάρνακας. Υπενθυμίζεται πως ανακοινώθηκαν στις 27 και τις 28 Σεπτεμβρίου άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από την ίδια ομάδας, καθώς και άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ενός εκ των δύο. Ο ένας ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε χθες είναι από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, επίσης θετικός στον ιό. Σύνολο το cluster έχει 7 άτομα πλέον.

-Ακόμη ένας είναι μαθητής σε Λύκειο της Επαρχίας Λάρνακας και αγωνίζεται στις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας.

-Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

-Άτομο είναι επαφή ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας.

-Άτομο είναι επαφή της επαφής στελέχους του Εθνικού Άχνας.

-Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον 2ου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, του οποίου ανακοινώθηκε στις 27/9 και 2ο άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

-Άτομο είναι επαφή από το οικογενειακό περιβάλλον 3ου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας που ανακοινώθηκε στις 26/9. Έκανε την εξέταση ιδιωτικά ενώ είχε προγραμματισμένο ραντεβού μέσω της ιχνηλάτηση.