Χτίζουμε για το μέλλον, αλλά…

Η ανανέωση θέλει χρόνο αλλά και υπομονή. Οι αγώνες αυτοί του Nations League που στην ουσία είναι σαν φιλικά προσφέρονται για πειράματα. Η αλήθεια είναι όμως ότι η ανανέωση αυτή είναι τόσο απότομη και το χειρότερο είναι ότι δεν έρχονται τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας είναι μέτριες έως κακές.

Θα είναι κρίμα να την… πληρώσουν τα νέα παιδιά που μπαίνουν και να χαραμιστούν σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό λοιπόν είναι προτιμότερο από εδώ και μπρος ο Γιόχαν Βάλεμ και οι συνεργάτες του να κατασταλάξουν σε έναν βασικό κορμό στον οποίο θα στηριχθούμε για τις επόμενες διοργανώσεις. Το «χτίζουμε για το μέλλον» είναι ένα ωραίο σλόγκαν που βγαίνει από τις τάξεις της Εθνικής, αλλά να μην ξεχνάμε και το παρόν.

Άλλωστε, μόνο με επιτυχίες θα γίνει πιο εύκολη η… μετάβαση από τη μία γενιά στην άλλη. Η έλλειψη εμπειρίας είναι δεδομένη γι’ αυτήν τη συγκεκριμένη φουρνιά της Εθνικής, αλλά δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν μετά από μια κακή εμφάνιση ή ένα κακό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθροΟμόνοια: Μπορεί και για περισσότερα…
Επόμενο άρθροΞόδεψαν και καλά… έκαναν!
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.