Χρύσης: «Πελώριο τρίποντο, υπερπροσπάθεια»

Στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και η οποία έφερε την ανατροπή (2-1) επί της Ένωσης και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στάθηκε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης», χαρακτηρίζοντας το τρίποντο πελώριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου περιμέναμε ένα Παραλίμνι αλλαγμένο μετά την αλλαγή προπονητή. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όμως από τα πρώτα λεπτά βρεθήκαμε από το σημείο του πέναλτι να χάνουμε. Δώσαμε πάρα πολλές δυνάμεις, τα παιδιά πάλεψαν, διεκδίκησαν, κέρδισαν μονομαχίες, προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να ανατρέψουμε το σκορ και τα καταφέραμε στα τελευταία λεπτά.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όταν πήραμε περισσότερα ρίσκα να επιτεθούμε και να βρεθούμε να ισοφαρίσουμε πρώτα και να γυρίσουμε το παιχνίδι είχαμε κάποιους ανοιχτούς χώρους και μπορούσε το Παραλίμνι να μεγαλώσει το σκορ. όμως οι παίκτες μου ήταν τόσο παθιασμένοι, ήθελαν τόσο πολύ το παιχνίδι, αυτοί που ξεκίνησαν, αυτοί που μπήκαν αλλαγή, έδωσαν ένα πελώριο τρίποντο και νομίζω πάρα πολύ δίκαιο. Μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια.

Μπήκαν και κάποια νέα παιδιά, είδατε ότι το ρόστερ έχει βάθος. Όλοι θα χρειαστούν ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πολύ σημαντικό τρίποντο, από αύριο δουλεία για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι και ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».