Χρύσης: «Χωρίς λόγο βρεθήκαμε να μας πιέζει ο Εθνικός»

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Εθνικό στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ξεκίνημά μας στο πρώτο μισάωρο δεν προδίκαζε τη συνέχεια. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά, δημιουργήσαμε, προηγηθήκαμε και μετά χωρίς λόγο βρεθήκαμε να μας πιέσει ο Εθνικός, να έχουμε λάθη αβίαστα πολλά και να μην μπορούμε να κρατήσουμε καθόλου την μπάλα, ήταν κάτι που φαινόταν. Ισοφαριστήκαμε, ευτυχώς για καλή μας τύχη τα παιδιά που μπήκαν στο παιχνίδι βοήθησαν και ισορροπήσαμε ξανά το τελευταίο εικοσάλεπτο, κρατήσαμε μπάλα, βγήκαμε μπροστά και στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ή αν θέλετε με την τύχη στα τελευταία λεπτά μπορούσαμε να πέρουμε τη νίκη.

Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε αυτο το παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε είναι σημαντικό που δεν χάσαμε. Είναι πολύ λίγες οι μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας, οι παίκτες μας παίζουν σχεδόν οι ίδιοι κάθε παιχνίδι, έχουμε κάρτες, τραυματισμούς, πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής. Καλή συνέχεια στον Εθνικό, τον αδικεί η θέση του».