Χρύσης: «Αθάνατος ο Μαραντόνα – Τιμή μου να έχω αντίπαλο τον Σεραφείμ»

Στα νεκρά διαστήματα που στοίχισαν στην ομάδα του στάθηκε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο με 3-2, τονίζοντας πάντως πως οι παίκτες του έδωσαν πολλές δυνάμεις και δεν έχει κανένα παράπονο.

Ο προπονητής της ομάδας των Πολεμιδιών είχε ξεκινήσει τις δηλώσεις του αναφερόμενος στον Μαραντόνα ενώ μίλησε και για τον Κώστα Σεραφείμ που τον πήρε στον Ολυμπιακό ως πρόεδρος και τον είχε αντίπαλο στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε λίγο διαφορετικά σήμερα, να πω με τη σειρά μου, να αναπαυτεί εν ειρήνη ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα, ο άνθρωπος που μας έκανε όλους πολλές γενιές να αγαπήσουμε αυτή την μπάλα, για αυτήν είμαστε όλοι σε αυτόν τον χώρο και δουλεύουμε για την αγάπη που μας έδωσε για την μπάλα, πάντα θα είναι αθάνατος.

Επίσης ήταν μεγάλη μου τιμή να έχω αντίπαλο προπονητή τον άνθρωπο που ως πρόεδρο με πήρε στον Ολυμπιακό πριν από τέσσερα χρόνια, ξανά στα δύσκολα είναι εκεί.

Για το παιχνίδι να πω ότι ενώ μπήκαμε πάρα πολύ καλά, πιέσαμε, δημιουργήσαμε, προηγηθήκαμε, κέρδισαν σχεδόν όλες τις μονομαχίες οι παίκτες μου, για άλλο ένα παιχνίδι κάποια νεκρά διαστήματα των 5-10 λεπτών τα πληρώσαμε και μας έφεραν πίσω στο σκορ. Η προσπάθεια που έγινε μετά το 3-1 ήταν πολύ μεγάλη αν αναλογιστούμε ότι παίξαμε Δευτέρα και Παρασκευή. Όμως έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις, πιέσαμε, ρισκάραμε πάρα πολύ, μειώσαμε στο σκορ, όμως στο τέλος δεν πήραμε τίποτα. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, να παρουσιατούμε όπως πρέπει για τους τρεις βαθμούς. Καλή συνέχεια τον Ολυμπιακό

Δεν έχω κανένα παράπονο, τα παιδιά που μπήκαν σαν αλλαγή έδωσαν το 100% και βοήθησαν την ομάδα. Είχαμε την απώλεια του Μπαράνοφ, ο Μαλεκκίδης είχε πρόβλημα στην προθέρμανση, έπαιξε πρώτη φορά βασικός ο νεαρός ο Πολύζος. Αν κρατηθούν σε αυτά τα επίπεδα όλοι, μπορούμε κι εμείς να κάνουμε ροτέισιον».