Χριστοφόρου: «Ο πρόεδρος ήδη συνεχάρη τον Σοφοκλέους – Είναι κάποιες φάσεις που θέλουμε να ξαναδούμε…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μετά την ήττα της «Κυρίας» από την ΑΕΛ στο Τσίρειο με 1-0 για την 11η αγωνιστική.

Διαβάστε όσα ανέφερε…

«Ήδη ο πρόεδρος μας έχει συγχαρεί με μήνυμα τον πρόεδρο της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους και τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Γιάπα. Η νίκη της ΑΕΛ ήταν δίκαιη με βάση το τι έδωσαν οι δύο ομάδες.

Η ομάδα μας υστέρησε, δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε, δεν ήταν η πρωτοπόρος ομάδα στο γήπεδο. Δεν ήμασταν απαιτητικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές φάνηκε λίγο να αλλάζει η εικόνα του αγώνα αλλά ήρθε το γκολ και δεν βρήκαμε τον τρόπο να το ανατρέψουμε.

Είναι και κάποιες φάσεις που θα θέλαμε να ξαναδούμε, όπως το γκολ του Κβιλιτάια που ακυρώθηκε για οφσάιντ, κι άλλη μια φάση με τον Κβιλιτάια που πιθανόν να έπρεπε να μας δοθεί ένα πέναλτι.

Είναι προφανές ότι όταν 11 παίκτες σου απουσιάζουν, σε κάποιο βαθμό σε επηρεάζει. Όμως είμαστε η Ανόρθωση, είμαστε εδώ ως πρωτοπόροι και δεν μας αρμόζει να στεκόμαστε σε δικαιολογίες».