Χριστοφόρου: «Γιατί δεν πήγε να δει τη φάση; Θέλουμε απαντήσεις…»

Παράπονα για το πέναλτι που θεωρεί πως θα έπρεπε να δοθεί στην ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε στις δηλώσεις του στην Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας 2-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σημαντική η νίκη όπως κάθε άλλη. Κρατήσαμε το μηδέν, κι αυτό σημαντικό όμως τα καθαρά αγωνιστικά να τα αφήσουμε να τα πει ο προπονητής. Εμείς θέλουμε να πούμε κάποια πράγματα γιατί κερδίσαμε αλλά κάποια πράγματα δεν ήταν βάσει πρωτοκόλλου  του VAR όπως μας τα εξήγησαν. Για τη φάση του πέναλτι που δεν μας δόθηκε… Εμείς θέλουμε να μας διευκρινιστεί αλλά δεν μας απαντήθηκε, γιατί ο διαιτητής δεν πήγε να δει τη φάση όπως μας εξηγήθηκε πως γίνεται σε φάσεις που δεν είναι αντικειμενικές. Το VAR είναι για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν βοηθά, αντιθέτως βάζει εμπόδια. Όταν υπάρχει το βίντεο κι όλος ο κόσμος βλέπει κάποια πράγματα, όταν δεν πηγαίνει ο διαιτητής να τα βλέπει αυξάνεται η προκατάληψη. Ο κ. Μάζιτς που είναι υπεύθυνος να μας εξηγήσει γιατί η ΚΟΠ δεν ενημερώνει πλέον για τις φάσεις. Αν είναι για κακό, τότε ο κ. Μάζιτς να ακολουθήσει τον κ. Λαγιέκ. Σύντομα θέλουμε να πάρουμε απαντήσεις κι αν έχουμε τελικά την τεχνογνωσία κι είμαστε έτοιμοι να το εφαρμόσουμε σωστά. Είναι ζήτημα που θα το εξετάσει η διοίκηση. Εκφράζουμε τις απορίες μας, απαντήσεις είναι που δεν παίρνουμε και θα επιδιώξουμε να τις πάρουμε».

Για μεταγραφές: «Δεν υπάρχει εξέλιξη, αναζητούμε ποδοσφαιριστή για τρίτη κίνηση, θα είναι στην επιθετική γραμμή όμως δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό, είναι σε εξέλιξη οι επαφές».