Χριστοφίδης στο «Γ»: «Περιμένουμε την ΚΟΠ για το νέο όνομα»

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι θα διατηρεί ομάδα (ΕΔΩ) στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, κάνοντας μία συνεργασία με τη Lakatamia FC.

Οι γαλαζοκίτρινοι μπαίνουν και σε τούτο τον χώρο, θέλοντας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και άριστες ακαδημίες, έτσι τα βρήκαν με το σύνολο της Λακατάμιας που διαθέτει εξαιρετικό υλικό στις μικρές ηλικίες.

Ο Όμηρος Χριστοφίδης που είναι Πρόεδρος στο σωματείο της Lakatamia FC μίλησε αποκλειστικά στο «Γ» για τη νέα σύμπραξη των δύο ομάδων, λέγοντας τα εξής: «Είναι μία νέα προσπάθεια στην οποία θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να ανέβει το επίπεδο στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου».

Για την συνεργασία: «Ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να έχει ομάδα στις γυναίκες και έτσι προέκυψε αυτή η συμφωνία. Το αίτημα μας στην ΚΟΠ είναι ξεκάθαρο, θέλουμε το σύνολο των παικτριών να αγωνίζεται στα παιχνίδια ως ΑΠΟΕΛ – Lakatamia FC ή ως Lakatamia FC – ΑΠΟΕΛ και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία για το νέο μας όνομα».

Για τους στόχους: «Οι στόχοι αλλάζουν, πλέον δεν θέλουμε να μπαίνουμε μόνο στην πεντάδα της βαθμολογίας, αλλά έχουμε ως στόχο την καθιέρωση στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αρχικά, θέλουμε να εισχωρήσουμε στην τριάδα και στη συνέχεια θα αναπροσαρμόσουμε τα… θέλω μας. Μία ομάδα με το όνομα του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να βρίσκεται χαμηλά, άρα η πρόκληση για όλους είναι μεγάλη».